Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A főtt tojás eltarthatóságát...

A főtt tojás eltarthatóságát csökkenti, ha nem teljesen keményre főzöm?

Figyelt kérdés

6,5 percig szoktam főzni, úgy a sárgája félig krémes marad, a fehérje szilárd.


A hűtőbe persze héjában hagyva tenném.



2021. dec. 6. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Mivel a héja zárt, ezért nem tud bejutni semmiféle kórokozó, és a sárgája is megfelelö hömérsékteletre melegszik így is.
2021. dec. 6. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Nem gondolnám, hogy a héj teljesen zárt. A kiscsibe megfulladna, mire kikel a tojásból. Nem is értem, hogy marad életben.
2021. dec. 7. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!