Hogy lesz a rizsa a legszárazabb?
De ahhoz minek nedvszívó? Az elég száraz magában is...
De ha annyira biztosra akarsz menni, akkor valóban ragassz az üveg tetejébe egy silica zacskót.
Száraz a kávé de biztosra akarok menni.
Ezért lett.volna jó a rizsa mert az élelmiszer.
Nem rizsa, hanem rizs.
És hogy raknád a kávé közé, hogy ne keveredjen?
Eleve buta ötlet, a kávéhoz pedig semmi ilyesmire nincs szükség.
Hagyd az eredeti csomagolásában, vagy ha nincs neki olyan, akkor vegyél valamilyen aromazáras (értsd: jól záródó, gumitömítéssel vagy hasonlóval rendelkező) üveg vagy fém tárolót.
De miért teszed ki az őrölt kávét befőttesüvegbe???
Eleve aromazáró csomagolásban van! Visszahajtod a tetejét, és ráteszel egy csipeszt. Semmiféle nedvességet nem szív magába...
És összeállt a nedvességtől???
Ha normális hungarocap-os befőttesüveged van, az párazáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!