Mi az oka, hogy ha sárgarépát veszek és nem reszelem le azonnal, csak másnap, akkor sokkal nehezebb hámozni is és reszelni is, és kevésbé erősen, de vágni is?
Figyelt kérdés
A boltban ugyanúgy áll, mint nálam a spejzban. Az íze egyébként változatlan, azzal nincs baj.
Először azt hittem, azért, mert a hűtőben tartottam, de nem csak akkor.
2021. nov. 23. 19:55
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon száraz a levegő nálatok. A kiszáradás okozza, de nálunk csak 4-5 nap eltelte után szárad ki ennyire. Persze attól is függ, hogy mennyi répa van a ládában. Ez ellen be lehet zacskózni, de akkor a hűtőbe kell tenni, vagy penészedni kezd.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha a hűtő be tettem, még rosszabb volt, igaz, nem zacskóztam be.
2021. nov. 24. 07:56
5/5 anonim válasza:
Ez nálam is probléma. Se hűtőben, se a konyhapulton nem tudom tárolni, mert megfonnyad. Sajnos nem jöttem rá a titok nyitjára, így mindig csak frissen használom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!