Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami titkosan jó családi...

Van valami titkosan jó családi receptetek?

Figyelt kérdés
Amit nagyon régóta őriztek és használtok. Lehet egy ismert receptbe visztek valamilyen kis csavart és voalá máris egy ízbomba kerül ki a tányérra.

2021. nov. 17. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Nincs, még rossz sem
2021. nov. 17. 14:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem van egy ami onnan ered,hogy egyik rokonunk Tito egyik szakácsnője volt Jugoszlávia idejèben ès olyanokat főzött nekünk amit neki kellett valamikor. Egy tökös,paradicsomos ragufèlèről van szó aminek nem tudom a nevèt de sűrűn kèszítem,nagyon szeretjük,sehol máshol nem találkoztam vele.
2021. nov. 17. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
A miénk annyira titkos, hogy senkinek nem árulom el. :)
2021. nov. 17. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok dolgot főzök kicsit máshogy, mint az átlag, ha vendégek jönnek, kérdezgetik is, hogy miben mi volt, mert ők is így szeretnék csinálni. 😊 Imádok a fűszerekkel és a zöldségekkel játszani.
2021. nov. 18. 02:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés ez, mert honnan tudom egy adott "csavarról", hogy más nem csinálja-e?

Mondjuk én a töltött káposzta töltelékébe mindig teszek apróra vágott füstölt szalonnát, és ha van, friss paprikát.

De ezt más is csinálja, így nem mondanám titkos receptnek.

Főleg így 2021-ben, amikor mindent is megosztunk, számos platformon, megszűntek a titkok.

2021. nov. 18. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!