Tanácsok konyhai eszközökre, késekre, egy kezdőnek?
Üdv.
Tanácsokat szeretnék olyanoktól, akik jártasak a gasztronómiában és rendelkeznek tapasztalattal konyhai eszközök terén. Leszeretném cserélni az itthoni serpenyőt, késeket stb. és kicsit jobban beleásni magamat a gasztronómiába. Nem szeretnék bemenni egy random boltba és megvenni az első kést amit meglátok, szóval tippeket várok. Márkát, webshopot ahol középkategóriás, elegendő minőséggel rendelkező konyhai eszközöket tudnék beszerezni. Nyílván nem Japán edzett acél a vágyam, csak egy normális késszett amik már tűrhetőek husokhoz, filézéshez és stb. Megdobnátok esetleg linkekkel? Márkával? Bármilyen tanácsot elfogadok.
Az én tanácsom: páncélkesztyű - de halálosan komolyan.
Legalábbis a késeimmel 10/11 elvágom az ujjam. Élesek és amikor nincs rajtam a védőkesztyű, akkor persze, hogy mindig belenyúlok és állandóan ragasztva van valamelyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!