Párolt rizst mivel szoktátok fogyasztani, ha például már elfogyott a hozzá készült rántotthús?
Ha tojás nélkül, akkor lehet simán összepirítani zöldségekkel, külön kisütött kocka hússal ha van. Vagy toduval. Pl felcsíkozpl kaliforniai paprikát, teszel bele még zöldbabot, brokkolit, karfiolt, koktélparadicsomot vagy ami ezek közül van és egy nagyobb serpenyőben vagy wokban összeforgatod. Akár majonézzel is lehet enni, vagy joghurttal.
A másik dolog hogy bármi amit holnap ennél, ahhoz eszed köretnek
A harmadik dolog meg hogy beletekered torillába buritónak. Zöldség, gomba, bab stb. Ami van. Tényleg tipikus hűtőtakarítós kaja
Először is rántott hús mellé nem csinálnék rizst. Tudom, hogy szokás, de nekem nem illik össze. A rizs szaftos, szószos dolgokhoz jó.
Maradék rizsből ázsiai sült rizst szoktam csinálni, ahogy az 1-es is írja, vagy ha nem sok, akkor levesbetétként is használható zöldséglevesbe, paradicsom-, sóska- vagy spenótlevesbe. De felhasználható még töltelékelbe (töltött káposzta, töltött paprika, stb.) vagy rakott dolgokhoz.
Na elindult a tócsi-tócsni háború.
#meramagyarmindentjobbantud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!