Natúr joghurt helyett tejföl?
Figyelt kérdés
Meg szoktam csinálni a natúr joghurtot gyümölcsökkel, kakaó porral, müzlivel, stb. De a bevásárlásnál elfelejtettem joghurtot venni, és innen messze van a legközelebbi bolt. Nagyon rossz lenne ha pl 12%-os tejföllel csinálnám meg?2021. márc. 21. 10:20
1/14 anonim válasza:
Igazán nem tudom elképzelni, de egy kanálnyival lehet teszteni. Ha nem jo, nem dobsz ki sokat, ha meg ehetö, akkor a többit is össze tudod keverni
2/14 anonim válasza:
Simán....
Nálunk pl kedvenc desszert a telfölös eper, v a citromos álom....
4/14 anonim válasza:
Az en izlesemnek szornyu lenne, pedig szeretem a tejfolt, de ezt azert nem probalnam ki.
5/14 anonim válasza:
A túrógombóchoz is cukrosan adják a tejfölt...
6/14 anonim válasza:
Igen, utolsó, mert az ahhoz való. Joghurt totál szétfolyna.
De a joghurtot helyettesíteni sok esetben nem lehet, mert eleve jóval magasabb a zsírtartalma a tejfölnek. Mellesleg az íze is teljesen más, az állagáról nem is beszélve.
Kérdés, hogy a kérdező magában akarja enni, vagy valamilyen recepthez kell. Előző esetben ízlés kérdés.
8/14 anonim válasza:
6. Kis vízzel és citromlevelblehet korrigálni az ízt 3s álkagot. De persze uolyan nem Lesz....
9/14 anonim válasza:
Én meg tejföllel szoktam ugyan ezt. Kicsit krémesebb, mert zsírosabb, persze. Csak egy kis mézet teszek hozzá!
Babapiskótával a gyerek is szereti csemegézni.
10/14 anonim válasza:
5-ös, én ahhoz csak sima tejfölt eszek, mert cukorral nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!