Túl sok szerecsendió ízének enyhítése?
Figyelt kérdés
Tegnap brokkoli krémlevest főztem, viszont a 20gos kiszerelésben kapható szerecsendióból kb a háromnegyede a levesbe borult.
Nagyon kellemetlen az íze így, valakinek van valami tippje vagy trükkje, hogyan lehetne enyhíteni az ízén?
2021. márc. 12. 17:09
1/3 anonim válasza:
A hígításon kívül nem nagyon. Esetleg a krémlevest szószként más ételhez föl tudod használni, mondjuk spenótos-túrós lasagnéba a spenót helyett. Ez is hígítás bizonyos értelemben, csak nem lesz egy hadseregre való levesed a végén.
2/3 anonim válasza:
Menthetetlen sajnos. A szerecsendió rendkívül intenzív. (ráadásul nagyon kevesen kedvelik)
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam valamennyire a problémát. Felfőztem a maradék tejszinnel es nem lehet mar rajta érezni:)
Köszönöm azert a tippet
2021. márc. 13. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!