Tepsiben sütött rakottkáposztát 2-3 óra hűlés(szobahőmérsékleten) után alufóliával letakartam, hűtőbe tettem. Másnapra az alufólia azokon a pontokon, ahol érintkezett a tejföllel, kilyukadt, beleoldódott a tejfölbe. Mitől?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 10:43
11/20 A kérdező kommentje:
próbálkozom tovább...a régi képfeltöltőm nem múkod
2021. márc. 2. 12:54
12/20 A kérdező kommentje:
view.php?filename=478IMG_20210301_095139.jpg
2021. márc. 2. 13:01
13/20 A kérdező kommentje:
ez se
2021. márc. 2. 13:01
15/20 anonim válasza:
Én ugyanígy járok néha. Odafigyelek, hogy az alufólia ne érjen az étel tetejéhez.
16/20 A kérdező kommentje:
2021. márc. 2. 16:32
17/20 A kérdező kommentje:
2021. márc. 2. 16:36
18/20 anonim válasza:
Mindig tanul az ember. Bennem föl se merült, hogy a sima tejföl képes föloldani az alumíniumot.
19/20 A kérdező kommentje:
Ami a legdurvább, bele volt oldódva a tejfölbe.
2021. márc. 3. 12:34
20/20 anonim válasza:
Ezért nem használok SOHA alufóliát, nem egészséges alumíniumot enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!