Hogyan áll el legjobban a nyers tészta?
Figyelt kérdés
Csipetkét gyúrtam előre a hétvégi ebédhez. Liszt-tojás-só, más nincs benne. Jó lesz még, ha addig zárt edényben a hűtőben tárolom?2021. febr. 9. 16:33
2/9 anonim válasza:
Szárítsd meg: terítsd ki lisztezett tálcára, tedd meleg helyre.
4/9 anonim válasza:
ha kiszárítod akkor évekig is jó lesz
5/9 anonim válasza:
Vagy megszáritod vagy mélyhütõbe teszed.A tojás miatt romlandó.
6/9 anonim válasza:
4/5
Abban nem vagyok olyan biztos.En 2._szer megjártam nem tudom,hogy miért történhetett.Készitettem száraz tésztát és kiszáritottam.kb. 2 hónap mulva készitettem belõle káposztás tésztát.Hajnalban olyan hasfájás és hányás jött rám, és egész nap beteg voltam.Biztos,hogy a száraz tésztától,mert mind a kétszer igy jártam.Talán a bolti tojás nem olyan,mint a házi tojás vagy fogalmam sincs miért történhetett.
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szárítottad ki eléggé. Ha kívül száraznak tűnik, attól még belül simán maradhatott nedvesség, amibe szaporodhatnak mindenféle baktériumok.
8/9 anonim válasza:
Az is elõfordulhat, de teljesen száraznak tünt és a szine is szép volt.Azóta már nem gyurok száraz tésztát.
9/9 anonim válasza:
Hat nem tudom, a csipetke szerintem nehezen is szarad ki, nekem nem jott ossze, szurke lett es ki kellett dobni. ☹️
Probald meg lefagyasztani, de frissen a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!