Savanyúkáposzta-levelekből érdemes-e paradicsomos káposztát főzni?
Bármit összefőzhetsz bármivel, legfeljebb feltalálsz egy új ételt.
Viszont ha a hagyományos paradicsomos káposztát akarod elkészíteni, ahhoz nem jó a savanyú káposzta.
a parkáp normál (nyers) káposztából készül!
Miért nem csinálsz a levelekből töltött káposztát? Vagy rakottat.
A paradicsomos káposzta nem lesz igazán így, mert a káposzta önmagában is savanyú, a paradicsom szintén, szóval nagyon savanyú ételt kapsz még akkor is, ha beleborítasz egy csomó cukrot.
A káposztából inkább rakottat csinálnék, ahhoz tökéletes lesz, fözeléknek nem igazán.
Én is nyers káposztából szoktam parkápit főzni (ffi64). Töltött káposztát még nem csináltam....ha valaki mellékelne egy lehető legegyszerűbb receptet, azt megköszönném. Ugyanez vonatkozik a rakott káposztára is. Természetesen használom a netes recepteket is, de a legtöbb nagyon túl van bonyolítva...még egy kis 'kutyafüle, herkentyű' is van írva a hozzávalókhoz.
Persze, van sok mindenem...de (minden még sincs)
Keress olyan receptet, ami képpel illusztrált, lépésről lépésre!
Nem hinném, hogy túl lenne bonyolítva egy töltöttkáposzta. Darálthús-hagyma-só-bors kész a töltelék. Aki akarja, lehet rizst is beletenni.
Tessék itt egy fotósorozat:
Itt egy jó rakottkáposzta recept is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!