Miért nem szabad az ételt újramelegíteni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 17:16
1/10 anonim válasza:
Miért ne szabadna? Akkor szerinted például a mikró mire való? Kukorica pattogtatásra?
3/10 anonim válasza:
Sőt! Van ami még melegítve jobb is. A káposzta.
Ennék most egy jó székelykáposztát! Nyamnyam!
4/10 anonim válasza:
a felengedett ételt nem szabad újrafagyasztani...
5/10 anonim válasza:
A felmelegitett töltött káposztánál nincs is jobb;)
6/10 A kérdező kommentje:
ÚJRAmelegíteni, tehát valamit, amit már egyszer felmelegítettél, MÉG EGYSZER felmelegíteni. Szabad? (nem bánnám...)
2010. aug. 15. 19:13
7/10 anonim válasza:
Ha főzés+melegítés+melegítésre gondolsz, az már tényleg lehet veszélyes, így halmozottan nő a bektériumképződés lehetősége, főleg ha a melegítések előtt hűtve is volt a kaja, mert a két folyamat együtt rontja a sejtszerkezetet.
9/10 anonim válasza:
naná h szabad... most tanulok vendéglátón... :) egyértelműen 3-4 alkalomnál többször nem szabad... van kivétel is!
10/10 anonim válasza:
De hallod... Ha több lesz benne a baktérium... Akkor mi bajod lesz? Megdöglesz? Védekezőképességről halottál már? Amúgy igen, emiatt veszélyesebb, most nem b*sztatni akarlak, csak az igazat írtad.
Na de ki az, aki ezt komolyan veszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!