Túl sok margarint tettem a tejbegrízbe és csak azt lehet érezni! Mit tegyek?
13: +1
Pontosan. Nekem tejes pite jutott az eszembe, de a császármorzsa jobb.
De ha valaminek az a neve, hogy tejbegriz ... akkor minek raksz bele vajat. Tudom, itt mondtak ... te minden hulyeseget megcsinalsz amit mondanak masok?
Nem tejbe-vajba griz! Csak sima tejbegriz.
Köszönöm a válaszokat ! Végül nem nagyon csináltam vele sok mindent, ontottem hozza + egy kis tejet, és több cukor. Így már ehető volt, sőt majdnem hogy finom is!🙂
Köszönöm a normális válaszokat, sajnos vannak emberek akik meg egy sima kérdésbe is bele tudnak kötni ..
Kedves kérdező!
Hogy miket írnak a neten, azt felejtsd el. Olyanok is írnak (ide is) akiknek a főzési tudományuk csúcsa egy tea készítésében csúcsosodik ki!
A tejbegrízbe NEM kell margarin, sőt vaj sem, vagy ha mégis szeretnél bele valamennyit,, akkor (ahogy itt írták is) egy mogyorónyit! NEM HÁMOZATLAN FÖLDIMOGYORÓRA GONDOLTAM!
Én kihagynám.
#17 vagyok.
Kedves kérdező. Igen, fura világot élünk. Itt elképzelhetetlen a legbagatellebb kérdés is anélkül, hogy ne kössenek bele a válaszokba. Igyekszek olyan kérdésekre választ adni, amihez kifejezetten értek. Ezt NEM tükrözik az értékelések. Különösen (és ezt ne vedd magadra) olyanok kérdeznek itt a kajás / konyhai praktikák rovatban, akik annyit értenek hozzá, mint én a molekuláris biológiához, vagy a részecske-gyorsításhoz. Könnyebb lenne minden, ha mindenki ahhoz a témához szólna hozzá, amihez valóban ért.
Ha konyhai dolgokban van még hová fejlődnöd, javaslom a Youtube-on Szoky konyháját. Szimpatikus, részletesen magyaráz, valóban úgy, hogy a zéró szakértelemmel rendelkezők is bátran nekiállhatnak a receptjeinek.
Élvezd a főzést, mert az egy klassz dolog!
Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!