Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Túl sok margarint tettem a...

Túl sok margarint tettem a tejbegrízbe és csak azt lehet érezni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 18. 15:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. dec. 18. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi vagyunk a hülyék. Az volt a hülye, aki ilyet javasolt. Nem kell bele.
2020. dec. 18. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
En meg soha nem tettem bele margarint de ha igy jarnek mint te most akkor tennek hozza tejet,tojast,lisztet,mazsolat,cukrot es kihoznek belole csaszarmorzsat :) en az elrontott etelekbol mindig probalok valami ehetot varazsolni.
2020. dec. 18. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

13: +1

Pontosan. Nekem tejes pite jutott az eszembe, de a császármorzsa jobb.

2020. dec. 18. 17:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

De ha valaminek az a neve, hogy tejbegriz ... akkor minek raksz bele vajat. Tudom, itt mondtak ... te minden hulyeseget megcsinalsz amit mondanak masok?

Nem tejbe-vajba griz! Csak sima tejbegriz.

2020. dec. 18. 18:40
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! Végül nem nagyon csináltam vele sok mindent, ontottem hozza + egy kis tejet, és több cukor. Így már ehető volt, sőt majdnem hogy finom is!🙂

Köszönöm a normális válaszokat, sajnos vannak emberek akik meg egy sima kérdésbe is bele tudnak kötni ..

2020. dec. 19. 00:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Hogy miket írnak a neten, azt felejtsd el. Olyanok is írnak (ide is) akiknek a főzési tudományuk csúcsa egy tea készítésében csúcsosodik ki!

A tejbegrízbe NEM kell margarin, sőt vaj sem, vagy ha mégis szeretnél bele valamennyit,, akkor (ahogy itt írták is) egy mogyorónyit! NEM HÁMOZATLAN FÖLDIMOGYORÓRA GONDOLTAM!

Én kihagynám.

2020. dec. 20. 10:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot !! 🙂 Tényleg csak jó indulatból írtam ki ezt a kérdést, nem gondoltam volna hogy lesz bárki is aki ez miatt is bele köt a másikba ! Furcsa egy világot élünk! :) eddig én sem tettem bele, viszont nem is ízlett annyira ezért utána néztem, és sokan írták hogy attól krémesebb lesz és finomabb, hat gondoltam.. Nem vált be, ennyi! Nem történt nagy dolog! Mint ahogy minden ember úgy én is tévedek ..
2020. dec. 21. 00:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#17 vagyok.

Kedves kérdező. Igen, fura világot élünk. Itt elképzelhetetlen a legbagatellebb kérdés is anélkül, hogy ne kössenek bele a válaszokba. Igyekszek olyan kérdésekre választ adni, amihez kifejezetten értek. Ezt NEM tükrözik az értékelések. Különösen (és ezt ne vedd magadra) olyanok kérdeznek itt a kajás / konyhai praktikák rovatban, akik annyit értenek hozzá, mint én a molekuláris biológiához, vagy a részecske-gyorsításhoz. Könnyebb lenne minden, ha mindenki ahhoz a témához szólna hozzá, amihez valóban ért.

Ha konyhai dolgokban van még hová fejlődnöd, javaslom a Youtube-on Szoky konyháját. Szimpatikus, részletesen magyaráz, valóban úgy, hogy a zéró szakértelemmel rendelkezők is bátran nekiállhatnak a receptjeinek.

Élvezd a főzést, mert az egy klassz dolog!

Boldog Karácsonyt!

2020. dec. 21. 10:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Hat, igazából kezdő háziasszony vagyok és 18 éves , tejbedarat csináltam már sokszor, csak gondoltam mindig van híva fejlődni, kipróbáltam, és nemes egyszerűséggel nem akartam kidobni, ezért ki írtam ide hogy mit csináljak vele. Viszont boldog, békés ünnepeket kívánok én is mindenkinek! :)
2020. dec. 21. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!