Túrógombóc tejbegrízböl?
Többször olvastam ilyen ötletet, hogy elöször tejbegrízt föznek, és abból készítenek túrógombócot.
Ami nem egész világos, a túrót csak nyersen belekeverik? Tényleg olyan ízü, mint a hagyományos? Mert azt már többször készítettem, a család szereti, csak idönként szétesik vagy túl kemény lesz, ezért érdekelne ez a változat.
Ha valakinek van kipróbált receptje lehetöleg pontos mennyiségekkel, nagyon megköszönném.
Biztos az is finom, de nem túrógombóc, mert tejjel készül. Az igazi túrógombócba nem kell tej! :)
Én ezt a receptet használom:
Mindig beválik, isteni!
Köszi a receptet, ezt ismerem és szoktam is készíteni, de nem ezt kerestem, mert ezzel vannak néha gondjaim.
Itt olvastam, hogy vannak, akik sürü tejbegrízbe kevernek friss túrót, abból formáznak gonbócokat és erre jön a prézli meg tálaláskor a tejföl.
Ehhez keresnék mennyiségeket meg tapasztalatokat, hogy mennyire eltérö az íze.
Ennek ellenére köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!