Narancs szeletet hogy lehet kiszárítani?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 15:52
1/6 anonim válasza:
Én sütemény kihűtéséhez való rácsra tettem, és úgy a hőtárolós villanykályhánk tetejére. Időnként megfordítottam a szeleteket. Elég hamar hozzákezdtem, legalább egy hétig száradtak. Szerintem sima radiátor is ugyanúgy jó. Nagyon elcsomagolni viszont nem lehet, a következő évre megpenészedtek a karácsonyi cuccok dobozában.
2/6 anonim válasza:
Nekem is a radiátor vált be!
Sütőpapírt teszek a radiátor tetejére, és arra pakolom a narancsszeleteket. Pár óránként fordítok rajtuk egyet. Tökéletesen kiszáradtak.
A tavalyiakat viszont a karácsonyi díszek között megették a molyok. :-D CSak a váza maradt meg, a héja meg a cikkek elválasztója. :-D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát én csak két szeletkét szárítok mécsestartóra disznek. Zsírpapirt is lehet radiátorra tenni nem gyullad meg vajon?
2020. dec. 15. 17:10
4/6 anonim válasza:
Jajj, dehogy gyullad! A radiátor max. 40-50 fokosra melegszik!
Nyugodtan tegyél rá akármilyen papírt!
A sütőpapírt csak azért ajánlgattam, mert arra tuti nem ragad oda.
5/6 anonim válasza:
Tegyél rá kevés súlyt is, ha az a cél, hogy egyenesben maradjon.
6/6 A kérdező kommentje:
Már szikkad szépen, eddig egyenes, csak most attól tartok, nehogy megbarnuljon, mikor először szárítottam csúnya színe lett. Nem tudom, akkor mi nyűgje lehetett. Most szép mlg, bár még a belseje picit nedves, a héjja már kiszáradt. Érdekes, most szép szine maradt. Lehet hogy függ a narancs fajtájátol is vagy frisseségétől.
2020. dec. 16. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!