Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy néz ki egy olyan tápláló...

Hogy néz ki egy olyan tápláló étel, amiből érződik, hogy tele van szeretettel?

Figyelt kérdés
Tálalás példákat, ételeket tudnátok mutatni főétkezésre, amire azt mondanátok, hogy az szeretettel készült? Vagy elmondani, hogy nektek milyen kinézetű étel van a szemetek előtt, ha olyan ételre gondoltok, hogy szeretettel készült, tápláló, gyógyító?

#ebéd #étkezés #tálalás #ínycsiklandó #szeretettel teli #ebéd doboz
2020. nov. 15. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Hmm :/ pedig eskü nagyon finom
2020. nov. 19. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Az én szerény véleményem az, hogy simán megenném pár. káppal a rántott húst, és még krumplis tésztát is készítenék hozzá.

Szeretettel készítem majd el, köszi a tippet!

2020. nov. 19. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Húsleves átlátszó szép sárga. De az se baj ha a sárgarépától kap egy kis narancssárgább színt.

Nem túl erős. ha valakinek kell, oda kell készíteni a törött borsót...

Jó az illata.

Ezzel is érezni szeretettel főzték. Odafigyelt az arányokra. ( 1 kilónyi húsos csonthoz nem tett 1 kg s,répát, fél kg zöldséget egyebet )

( Melyik szappanoperába volt? a lány azt mondta " szeretettel kell főzni " úgy finomabb )

És az a bizonyos aura is elárulja hogy a szakácsnő nyugis volt e....

Rántott húshoz szerintem jó a párolt káposzta.

Ennyi erővel a sült krumpli a fagylalttal is le lehetne pontozni...

2020. dec. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!