Mit kezdjek a cukkini kifacsart levével?
Figyelt kérdés
Kifacsartam a cukkini sós levét de nem szeretném kiönteni, mivel telis tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Na de mit kezdjek vele, mire jó?2020. okt. 30. 19:52
11/21 anonim válasza:
Cukkiniböl tökfőzelék? Ez valami új szabadalom?
12/21 anonim válasza:
Én avokádóból csinálom a tökfőzeléket, a szilvás gombócot meg tarjából.
13/21 A kérdező kommentje:
12/12 Ha-ha-ha! De jót nevettem!Ez nem az az oldal, ahol a értelmetlen poénjaidat el kellene sütnöd!
2020. okt. 31. 07:06
14/21 anonim válasza:
#11 nem, ezt úgy hívják, hogy azzal főzök ami van. ha sok a cukkini a kertben, főleg ha túlnőtt, akkor a főzelék pl egy nagyon jó módja a felhasználásának. valamint sok országban a főzőtök kb nem is létezik, ahol én élek, itt túlnőtt cukkiniket árulnak tök néven
15/21 anonim válasza:
De akkor miért nem mered cukkinifozeleknek nevezni?
16/21 anonim válasza:
minek? a cukkini is tökféle. kb semmi különbség nincs a tökből és a cukkiniből készült főzelék között
17/21 anonim válasza:
#13 , avagy kedves kérdező! Szánalmas kérdésre csak vicces választ lehet adni.
18/21 A kérdező kommentje:
17/17 anonim/ Érdekes, mindenki normálisan tudott hozzászólni. Egyedül Te vagy a "kakukktojás", okostojás!
2020. okt. 31. 21:00
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Könnyen lehet, azért érzed így, mert a többiek nem szakácsok, ellentétben velem.
Hatalmas konyhatündér lehetsz (már ha nőnemű vagy) ha egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy ilyen horderejű problémával a gyakorin keresd a tudást. Nem szeretnék szexista megjegyzéseket tenni, csak humoros voltam. (szerintem)!
20/21 A kérdező kommentje:
19/19 anonim Nem tudást kerestem, csak egy egyszerű választ vártam volna, de nem tőled! A te szakács tudományodból, köszönöm de nem kérnék. Kérlek, tartózkodj a további kommentektől a kérdésemre. Nem vagyok kíváncsi rá, sem a megjegyzéseidre, sem pedig a humorodra.
2020. nov. 1. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!