Bepácoltam 4 kg marhanyakat (ketchup, mustár, só, bors, étolaj) - de elhalasztódik az evészet.Pácolva nyersen tegyem a fagyasztóba, vagy süssem meg, és utána fagyasszam?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 03:22
11/12 anonim válasza:
9-es: a fagyasztott húsnál csak annyi a trükk, hogy nem szabad mikróban, vagy más módon gyorsan felolvaszani, a normál hütöbe kell tenni és megvárni, amíg magától felenged. Így nem lesz más állaga, mint a friss húsoknak.
Emellett az egy elterjedt téveszme, hogy nem szabad sót tenni a pácba, ettöl semmi baja sem lesz az ételnek.
12/12 anonim válasza:
1 hétre simán lehet olyat csinálni, hogy a bepácolt húsokat további olajos páclével feltöltöd egy tepsiben úgy, hogy ellepje. Természetesen hűtőbe rakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!