Hogyan kell a maradék majonézt kiszedni a flakon aljából?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 19:48
1/12 anonim válasza:
Vágd le a flakonnak azt a részét, amiben már nincs, maj a megmardat részből kanalazd ki.
2/12 anonim válasza:
Fordítsd fejjel lefelé a tubust.
3/12 anonim válasza:
En mar meguntam, hogy allandoan utogetni kell a flakont, vagy mint az elso irta szet kell vagni … ezert csak is tubusos majonézt hasznalok (mustart es ketchupot is). Tudom igy egy kicsit dragabb, de legalabb mind kitudom nyomni.
4/12 anonim válasza:
Amikor már kevés van benne, már a hűtőben is fejre állítva tartom, és ha leveszem a tetőt, már jön is ki belőle. Ugyanígy a mustárt is.
5/12 anonim válasza:
4es ezeket nem kell hűtőben tàrolni. Jó vacak majonézt használsz ha kifolyik. A jó minőségű majonéz sűrű, az bizony nem folyik ki fejreâllitva sem.
Vàdgd szét. Én ezt szoktam minden hasonlóval. De még kozmetikumokksl is. Meglepő mennyi marad benne mikor màr azt hisszük üres.
6/12 anonim válasza:
Az élet nagy problémája... 😂
Vágd szét, ahogy már írták, az mindig bejön.
7/12 anonim válasza:
Szétvágom és kanállal kiszedem.
8/12 anonim válasza:
Ha olyan vacak lenne, nem kellene fejre állítanom ahhoz, hogy kijöjjön a flakonból.
9/12 anonim válasza:
Körbevágom éles késsel, és kanállal kiszedem (hosszú nyelű szörpös kanállal). Amúgy tapétavágó késsel vágom körbe, azzal könnyebb (kezedre vigyázz azért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!