Valamilyen nagyon egyszerű sütés nélküli csokis süti?
Tepsi aljára háztartási keksz (úgy, hogy beterítse a tepsi alját, egymás mellé, sorban)
Rá túró, amit összekeversz citromlével, cukorral (olyat keverj ki, amit a palacsintára szoktatok kenni)
És rá olvasztott csoki :)
A 3# vagyok
Itt nézz körül, én nagyon szeretem ezt az oldalt ételeket és sütiket is innen szoktam csinálni. Ritka (vagy legalábbis én m egy nem futottam bele) hogy rossz lenne a recept
Ha a habosakat kedveled:
Citromos álom
Emeletes élvezet (keress rá)
Ha nem, akkor:
Kókuszgolyó
Csokis kekszszalámi
Főzős csokipuding, bele magozott meggy és kész.
Ha így nem elég sütis jellegű, akkor babapiskótával vagy valami keksszel is be lehet variálni: keksz - meggyes csokipuding - keksz - csokimáz, vagy egyszerűen valami fagyis kehelybe vagy hasonlóba szedni és beletűzni babapiskótákat vagy kekszet is (úgy, hogy ellepje). De ilyenkor várni kell vele, míg megpuhul benne a babapiskóta/keksz, ezek nélkül viszont azonnal ehető - akár melegen is. :)
Sütés nélküli oreos sajt torta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!