Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik boltban tudnék mixer...

Melyik boltban tudnék mixer eszközöket vásárolni ?

Figyelt kérdés
Gondolok itt shakerre, mixer kanálra, centes és decis kimérőre stb

2020. júl. 11. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
google nalad is le van tiltva, ugye? Az elso talalat a 'mixer shop' kifejezesre: [link]
2020. júl. 11. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ebay, amazon, ha van neketek olyan, akkor a bár vagy az étterem beszállítója. Az aki a szakácsoknak is forgalmazza a késeket, színkódolt vágódeszkát, ruhákat...

Vannak profi bárkellékes cuccokat forgalmazó helyek is, de szerintem egy ilyen fém stampedlin pl nincs sokminden megszakérthető.

Én a homokóra formát javaslom, azzal ha áll a bál gyorsabb dolgozni mind darabonként szedegetni őket.

Borhoz érdemes fehér és vörös mércét is venni, hogy ne csináljatok diy rozét. Sajnos a vörös nagyon aggresszív, beleeszi magát a fém mércébe is, mi rendszeresen áztatjuk kávégéppucoló sóba, de még így is áll rajta a cucc egy idő után. Nem kell a flancos gyűrű, elég szikszallaggal körbetekerni pl a vöröseket, és így a sötétben se nyúlsz mellé.

Shakerből elsőre én dupla fémet vennék, mert ha repül vagy ha beragad kevésbé valószínűbb, hogy törik 😆 (persze a kollégák innovatívak, láttam én már hasadt fém shalkert is, nem tom hogy a vérbe sikerült nekik)

30/n (8 éve pultos/bartender különböző helyeken)

2020. júl. 13. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!