Fél kiló fagyott darálthús kiolvasztása gyorsan?
Figyelt kérdés
Úgy csináltam, hogy meleg olajba raktam és forgattam, kapargattam. Egy idő után szépen szétjött és mindenhol megsült. Utána raktam rá vizet és egyébként bolognai ragu lett belőle. Ez így "bizttonságos"? Elfelejtettem kiolvasztani, ez ilyen vészmegoldás volt....2020. júl. 9. 16:30
2/7 A kérdező kommentje:
Egy minimálisan mintha savanykás szaga lett volna mikor kiolvadt.
2020. júl. 9. 16:35
3/7 anonim válasza:
Ettől megromlani nem fog, nem a legkímélőbb megoldás, de a legnagyobb baj az lehetett volna, hogy egy része odaég, míg a többi nyers marad.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Igen, nem a legkímélőbb, csak hát teljesen kiment a fejemből a hús. Attól paráztam, hogy megromlott és valami baj lesz belőle.
2020. júl. 9. 16:37
5/7 anonim válasza:
Amúgy nagyon gyorsan ki lehet úgy olvasztani, hogy dupla nejlonzacskóba teszed, és egy nagy tálban jó meleg vízbe teszed.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
2020. júl. 9. 16:44
7/7 anonim válasza:
Sokszor csináltam már így, semmi baja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!