Ilyen retró üveg mérőedényt keresek, amely a képen látható?! Tudja valaki, hogy hol lehet kapni?
2020. jún. 30. 15:59
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem Pesten élek, és nem is járok sűrűn, elég messze is van így ez nem tudom opció -e.
2020. jún. 30. 17:03
3/7 anonim válasza:
Attól még felhívhatod őket, vagy e-mailt írni, és rákérdezni, van-e lehetőség, akár csomagban elküldik, és mi az ára...
De ha beírod a keresőbe, hogy "retro mérőpohár', találsz a net-en más helyeket is.
4/7 qkker1 válasza:
"ajnos nem Pesten élek, és nem is járok sűrűn, elég messze is van így ez nem tudom opció -e."
Tovább olvastál volna az oldalon, és nem csak a képet lopod le, akkor ott van, hogy postáznak is!
5/7 A kérdező kommentje:
A képet nem loptam hanem kerestem egy olyat ami felismerhető, amiről szó van. Nem ilyen stílusban kérdeztem és nem ilyen stílusban válaszoltam az előtted lévő válasz adónak sem.
2020. jún. 30. 17:18
6/7 anonim válasza:
Szerintem ilyet boltban már nem találsz. Nekem is van, anyukámé volt, de mikor költöztem elkértem tőle. Ő akkor vett magának újat, de már akkor sehol sem talált ilyet, csak az új fajtákat. Ennek lassan 10 éve.
Szerintem vaterát, jófogást, Marketplace-t érdemes figyelned, hátha valaki el akar adni ilyet.
7/7 anonim válasza:
Na tessék, csak meg kellett nyitni a marketplace-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!