Miből állhatna a svédasztalos reggeli egy panzióban?
Az alap, ami mindenhol van.
Különös tekintettel a laktózmentes, gluténérzékenyekre.
Nem tudom, hogy van-e valami tematikája a panziónak, kell-e valami különlegesség?
Árat meg nem értem. Ha svédasztal, akkor általában benne van a szobaárban, vagy külön lehet kérni csomagként... minőségtől függően 1500-tól a csillagos égig.
Gondolom a panzio osztalyba sorolasatol fugg. Menobb helyeken szinte minden van ami szem-szajnak ingere ... rosszabb helyen felvagott, sajt meg ilyen egyszerubb dolgok vannak.
Nem kell erte fizetni, benne van az arban.
Sonka,felvágott 1-1 fajta,kétféle sajt,joghurt ,műzli,olcsóbb gyümölcs:alma,narancs
Lekvár kétféle.méz
Tej hideg-meleg+laktóz mentes
Teavíz +filter
Zsömle,kifli,kenyér.magvas+gluténmentes.
Ha meleg reggeli is rántotta,virsli esetleg bundás kenyér
Szerintem egy panziónak nagyjából ennyi.Árban attól függ hol vásárolsz.De túl olcsót nem érdemes.
A többiek jókat írnak. Leírom számomra milyen egy jó svédasztalos reggeli. Ez a jobb helyekre igaz.
-tojás (rántotta, főtt vagy tükör)
-sült bacon/főtt virsli, felvágottak (legalább gépsonka és téliszalámi)
-csőben sült zöldséges falatkák vagy grillzöldség
-zöldségfélék szeletelve (paprika, paradicsom, uborka, retek)
-jó minőségű, friss pékáru, többféle, de legyen teljes kiőrlésű magvas is
-többféle sajtokból sajttál, túró/túrókrém
-zabpehely, aszalt gyümölcsök külön
-teavaj, lekvárok, méz
-tej és növényi tej
-kávé
-tea
-gyümölcslé
-gyümölcssaláta/ gyümölcsök felvágva (alma, narancs, banán, szőlő vagy más szezonális gyümölcsök)
-palacsinta/muffin/croissant/kuglóf/kalács
-gyümölcsjoghurt és natúr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!