Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ezt mégis hogy csinálta?

Ezt mégis hogy csinálta?

Figyelt kérdés
[link]

2020. máj. 11. 03:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha vastag a tenyerén a bőr, akkor ennyi időt ki lehet bírni. Tudom, mert én is csináltam már olyan melót hogy rendesen kérges lett a tenyerem.

Amúgy meg a tűz hiába tűzforró, a folyadék hőelvezetése nagyon hatékony, tehát belülről a leves folyamatosan hűti. Ami ugye 100 fok, azt meg pár másodpercig el lehet viselni.

Néhány virslit pl én is simán kiszedek a fövő vízből.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HK6G4-DaFv0&..


Azt a jelenséget, hogy a víz jó hővezető, másképp is lehet még fokozni, pl előtte bevizezte a kezét hidegvízzel, így a bogrács előbb a hideg vizet melegítette fel, szintén nyerhet vele egy kis időt, amíg tartani tudja. Itt ezzel a módszerrel olvasztott fémbe nyúlnak bele

https://www.youtube.com/watch?v=yTOCAd2QhGg

2020. máj. 11. 05:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=t3-6XLdCyAM


Ilyen videó is sok van. Itt is látszik, hogy az olaj is vizes egy kicsit, azért bugyog annyira, meg a kezén is van olyan trutyi, ami védi kicsit, úgyhogy ha hozzá van szokva, akkor rövid ideig elviselhető.

Amúgy nagy csodák nincsenek, én is konyhán dolgozom jó pár éve, úgyhogy tudom, hogy annyira extrém módon nem lehet megszokni a meleget.

Egy kicsit meg lehet, de azért ami forró, az mindenkinek forró.

2020. máj. 11. 05:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!