Házilag aszalt gyümölcsöt miben tároljak, hogy be ne penészedjen, meg nem romoljon, amíg fel nem használom?
Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 12:53
1/1 anonim válasza:
Ha tüllzacskóban, gézben hűvös fagymentes helyen tárolod, nem penészedik be.
Fagyasztani is lehet minőségromlás nélkül.
A kedvencem (ha nem gyerekeknek szánod) rumban, vagy a gyümölcs ízével megegyező pálinkában évekig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!