Pirított hagymát mire?
Láttam az üzletben olyan kilós kiszerelésű konyhakész aprított,pirított vöröshagymát. Eléggé barnára volt pirítva, nem olyan üveges, mint, ha pörköltet csinálnánk.
Mit lehetne ebből csinálni ?
Ez nem főzési alapanyag, viszont nagyon finom. Hamburgerbe, hotdogba, szendvicsre, krumplipüré tetejére, stb. Én magában is simán megeszem.
Egyébként szokott lenni aprított vöröshagyma a mirelit részen, abból lehet csinálni pörit.
Most direkt adtok ilyen jó ötleteket, hogy muszáj legyen zöld kezed nyomkodnom ?
:)
Végül is akkor ezt fűszernek tekinthetjük elsősorban.
Esetleg kávédarálóval por szerűre aprítva még több lehetőség kínálkozna.
Na ez a porrá őrlős dolog még sose jutott eszembe, de ki fogom próbálni.
Amúgy otthon is pofon egyszerűen meg tudod csinálni. Felkockázol hagymát, szétszeded amennyire csak tudod, lisztbe forgatod és bő olajban kisütöd
Rendes csilis babra szórni
(Rendes= marhahúskocka, jó csilis paradicsomszósz, pár kocka főtt krumpli, cheddar sant)
Nekem meg a lisztbe forgatós dolog nem jutott volna eszembe.
:)
Vajon lapcsánka jellegű dolgot is lehetne hagymából csinálni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!