Ez természetes új edénynél?
Nem ez acél edéynnél egyáltalán nem természetes, és minden, csak nem egészséges.
Vagy nem acélból van, vagy valamivel be lett kenve, amit nem old a mosogatószer sem.
# 6: a rozsdamentes edényeknél KIZÁRT, hogy ne lehetne mosogatógépbe tenni! Tehát az semmiesetre se lehet a probléma oka.
Kérdező: én megpróbálkoznék a Tefal vevőszolgálatnál!
Egy e-mailt/bejelentést bőven megér!
Folytatom a 7-est.... Erről az edénykészletről van szó? Itt van a GYIK-ben is, hogy mosogatógépben lehet mosogatni:
Nem ez az, hanem egy 10 darabos. Használati utasítás szerint lehet gépben mosni, és csak annyit ír, hogy egyszer mossam át használat előtt. Azt pedig kizártnak tartom, hogy egy átlagos tisztítással ezt én idéztem elő. Arra tippelnék, hogy ezt tényleg le kell mosni, viszont az elég rosszul hangzik, hogy ennyi nem volt neki elég.. Mindenesetre írok a vevőszolgálatnak.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!