Csirkemell pácolásához használt fokhagymás tejet mire lehet még használni?
Figyelt kérdés
#fokhagymás tej
2020. márc. 11. 11:40
11/16 nyam-nyam ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerény véleményem szerint a csirkemellet nem szükséges pácolni. Megfelelően magas hőfokon kb. 6-8 perc alatt elkészül,hiszen nem kell kiszárítani mert akkor olyan lesz mint a cipőtalp. Fontos,hogy ne legyen vékony,TILOS KLOPPFOLNI!!!!! Leteszed a húst a deszkára,ráhelyezed a tenyered de az ujjaidat tartsd vízszintesen! Egy éles késsel vágd el a tenyered alatt kb. 2 cm-rel. Először lassan csináld de érezni fogod a tenyereden,hogy hol tart a kés. Ne aggódj, ha nem kapkodva csinálod nem vágod el a kezed. Ha kisméretű deszkád van tegyél alá egy enyhén megnedvesített viledát vagy bármilyen kéznél lévő "rongyot" és nem fog elcsúszni ami melegágya a kézsérüléseknek. Javaslok egy nagyobb méretű deszkát beszerezni. De hogy válaszoljak az eredeti kérdésedre: Forró!!!! zsiradékban kb. 3-3 percig sütöd az így felvágott és besózott csirkemellet majd leveszed a tűzről és egyszerűen ráöntöd a fokhagymás tejet. Ezután egy nagyon pici(1-2 dkg.) liszttel meghinted,(nem ráteszed kanállal,csak megszórod mint egy sütit porcukorral)majd visszatested a tűzre. Kicsit rázogatod a serpenyőt és ha felforr elzárod vagy leveszed a tűzről. Javaslok rászórni egy késhegynyi szerecsendiót is.(ne többet) és őrölt gyömbért. Köretnek burgonyafánkot tanácsolnék,de rizzsel is kiváló. Remélem segíthettem. Jó étvágyat.
12/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
11: enyhén lehet klopfolni a csirkemellet is, ha olyan étel készül, lazítja a rostokat.
13/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha nem túl sok a fokhagymás tejed, csinálj gombás tojásrántottát, és keverj belőle a tojáshoz, mielőtt a gombára öntöd. Sokkal lágyabb lesz, és aki szereti a fokhagymát, annak ízleni fog. Pont két napja csinált fokhagymás-gombás tojásrántottát a feleségem. Nekem bejött.
14/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Adj hozzá mézet,fahéjat melegítsd meg köhögésre nagyon jó .
15/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Persze, adjatok még "jó" tanácsokat az 5 napos csirkevéres tejre vonatkozóan. A jó válaszok lettek lepontozva, a hülyeségek meg 100%-ig hasznosak. No persze.
16/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Csirkemell már nem lehet véres,vagy véreres .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!