Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Konfitáláskor le kell-e...

Konfitáláskor le kell-e szedni a húsokról a pácoláshoz használt fűszereket?

Figyelt kérdés
Mangalicazsírban szeretnék húsokat konfitálni. Egy napja fűszeres pácban áll. Utánanéztem és több variációt találtam. Nem szeretném ha a zsírban megégnének a fűszerek és rossz ízt adna a húsnak és a zsírnak is. Nincs tapasztalatom ezen a téren.

2019. nov. 16. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én letörölgetném róla, és úgy konfitálnám.
2019. nov. 17. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 nyam-nyam ***** válasza:
66%
Álláspontom szerint a konfitálás alacsony hőmérsékleten,hosszú időn keresztül való puhítást jelent. Tehát a húson lévő fűszerek,már az alacsony hőmérséklet miatt is nem tudnak megégni.
2020. márc. 11. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!