Konfitáláskor le kell-e szedni a húsokról a pácoláshoz használt fűszereket?
Figyelt kérdés
Mangalicazsírban szeretnék húsokat konfitálni. Egy napja fűszeres pácban áll. Utánanéztem és több variációt találtam. Nem szeretném ha a zsírban megégnének a fűszerek és rossz ízt adna a húsnak és a zsírnak is. Nincs tapasztalatom ezen a téren.2019. nov. 16. 12:42
1/2 anonim válasza:
Én letörölgetném róla, és úgy konfitálnám.
2/2 nyam-nyam válasza:
Álláspontom szerint a konfitálás alacsony hőmérsékleten,hosszú időn keresztül való puhítást jelent. Tehát a húson lévő fűszerek,már az alacsony hőmérséklet miatt is nem tudnak megégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!