Hányszor melegíthetem fel ugyanazt az ételt?
Figyelt kérdés
Csináltam egy pörköltet, ettem belőle, majd ment a hűtőbe.
Másnap felöntöttem vízzel, tettem hozzá babérlevelet, főztem egy ideig, majd beleszaggattam nokedlit. Ebből is volt egy étkezés. Újra ment a hűtőbe.
Következő napon már gondolkodóba estem. Megszagoltam, teljesen jónak tűnt. Ismét felforraltam az egészet és még egy kajálásra jó volt.
Nyáron lehetne ebből esetleg probléma ?
#étel forralás
2020. márc. 6. 15:31
1/5 anonim válasza:
Felforralva nem valószínű, de azért legközelebb a nokedlit ne szaggasd bele, mert attól romlik a legkönnyebben. Azt külön főzd.
2/5 anonim válasza:
Ha jo az íze akkor semmi baja. De a nokedlit külön főzd ki.
3/5 A kérdező kommentje:
Van olyan étel, amibe, ha bele van szaggatva a nokedli, akkor 24 óra alatt megromlik ?
A hosszabban eltartott ételekbe nem szoktam én sem beleszaggatni, de a hamar elfogyóknál nem akarok külön pepecselni vele.
2020. márc. 7. 01:44
4/5 anonim válasza:
24 óra alatt, hűtőben nem. Még másnap sem.
5/5 anonim válasza:
Máskor mindig csak annyit melegíts meg belőle, amennyit meg is eszel, a többi maradjon folyamatosan hűtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!