Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hányszor melegíthetem fel...

Hányszor melegíthetem fel ugyanazt az ételt?

Figyelt kérdés

Csináltam egy pörköltet, ettem belőle, majd ment a hűtőbe.

Másnap felöntöttem vízzel, tettem hozzá babérlevelet, főztem egy ideig, majd beleszaggattam nokedlit. Ebből is volt egy étkezés. Újra ment a hűtőbe.

Következő napon már gondolkodóba estem. Megszagoltam, teljesen jónak tűnt. Ismét felforraltam az egészet és még egy kajálásra jó volt.

Nyáron lehetne ebből esetleg probléma ?

#étel forralás
2020. márc. 6. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Felforralva nem valószínű, de azért legközelebb a nokedlit ne szaggasd bele, mert attól romlik a legkönnyebben. Azt külön főzd.
2020. márc. 6. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jo az íze akkor semmi baja. De a nokedlit külön főzd ki.
2020. márc. 6. 22:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Van olyan étel, amibe, ha bele van szaggatva a nokedli, akkor 24 óra alatt megromlik ?

A hosszabban eltartott ételekbe nem szoktam én sem beleszaggatni, de a hamar elfogyóknál nem akarok külön pepecselni vele.

2020. márc. 7. 01:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
24 óra alatt, hűtőben nem. Még másnap sem.
2020. márc. 7. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Máskor mindig csak annyit melegíts meg belőle, amennyit meg is eszel, a többi maradjon folyamatosan hűtve.
2021. jan. 27. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!