Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Büféhez kis segítség?

Büféhez kis segítség?

Figyelt kérdés

Életem első büfés buliját szervezem, kb. 25, max 30 ember lesz. 2 kérdésem lenne nálam okosabb emberekhez :D

-Kb. hányféle étel legyen ennyi emberre? (mondjuk salátákon, köreteken kívül)

-Illetve mennyi legyen 1-1 ételből? Ilyen kis falatkákban gondolkozom, tehát úgy értve, hogy fejenként 1, fejenként 2, 30 emberre 45 darab, vagy hogy

2020. febr. 7. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom svédasztalos. Meddig fog tartani? Alkalom? Korok? Nemek? Ital lesz? Csomó mindentől függ.
2020. febr. 7. 18:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Svédasztalos, a kaja része igazából max 2-3 óra, tortával, süteményekkel, aztán tánc, aztán hazamenetel. Nem lesz hosszú

Szülinapra lesz, lesz 2 pici, utánuk 15-75 éves kor. Hát, férfi-nő, meg ki még minek érzi magát. Ital is lesz

2020. febr. 7. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Az az igazság, hogy a tapasztalataim alapján ezt rohadtul nem lehet kiszámítani.

Van, hogy x adag étel is alig fogy el, máskor meg a duplája fele idő alatt.

2020. febr. 7. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha van vega vagy vegán (kérdezd meg, akiről nem tudod biztosan) akkor rájuk is gondolnod kell.

Én az egész bulit szendvicsesre tervezném(félreértés ne essék, nem dupla kenyeresre), semmiképp nem főzőcskéznék falatkákat, meg köreteket.

Süti biztos lesz, a vendégek is szoktak hozni, te is vehetsz/készíthetsz sósat-édeset, ha szülinap, akkor lesz torta is és ezzel pont elég, hiszen nem vacsorára hívsz 30 embert.

Szendvicsből csinálnék 60-90 db-t, akkora szeletekből, amekkorák a félkilós kenyerek szeletei, 3-4 féle feltéttel, + a sütik és kész.

Tegyél még ki ropit, chipset, sós mogyorót, pattogatott kukoricát, mert ezekről szól a buli valójában.

2020. febr. 7. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha ott lennék abból a falatkából vagy 15-20-at számíthatnál rám :-)
2020. febr. 7. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Én sütnék édes és sós muffint és kész (:
2020. febr. 7. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem jobban jársz, ha nem falatkát készítesz. Abból nehéz jól lakni. Meg kiszámolni is. Mi lesz? Abból lehet kiindulni, hogy kb. mennyit esznek meg, ha tudod, hogy mi lesz a kaja.

Meleg étel lesz vagy hideg?

2020. febr. 7. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
3-4 variáció elég mindenből. Süteményekből esetleg lehet több is, mert arra vevők az emberek.
2020. febr. 7. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!