Melyik márkájú habtejszínből lehet kemény habot verni?
Figyelt kérdés
Eddig már négy márkát próbáltam ( Oké, Spar, Megle, Penny) ezek mind 30 % zsírtartalmúak, de hosszas gépi verés után is folyósak maradtak, gesztenye püréhez kellene. Kész tejszínhabot flakonban a magas cukortartalma miatt nem veszek.Régebben lehetett habbá verni még kézi habverővel is de úgy látszik, minden silányabb lesz idővel.2020. febr. 6. 20:09
11/12 anonim válasza:
Túl kemény? Akkor nem kell annyi ideig verni. Amikor neked megfelel az állag, ne verd tovább!
12/12 anonim válasza:
#11 tudom, de eloszor es utoljara hasznaltam es igy is hamarabb kesz lett, csak ezert irtam a kerdezonek h hasznalja, csak ne verje tul mint en. nekem felesleges, mert valahogy mindig sikerul nelkule is, csak kiprobaltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!