Melyik márkájú habtejszínből lehet kemény habot verni?
Figyelt kérdés
Eddig már négy márkát próbáltam ( Oké, Spar, Megle, Penny) ezek mind 30 % zsírtartalmúak, de hosszas gépi verés után is folyósak maradtak, gesztenye püréhez kellene. Kész tejszínhabot flakonban a magas cukortartalma miatt nem veszek.Régebben lehetett habbá verni még kézi habverővel is de úgy látszik, minden silányabb lesz idővel.
Még egy szavazat a Lidl saját márkás Pilos tejszínre. Szépen fel lehet verni és nincs semmilyen mellékíze.
2020. febr. 6. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
A Hulala NEM tejszín!!!
Nemcsak a magas zsírtartalmú tejszínen múlik a sikeres hab.
Nekem például sokáig az volt a hibám, hogy frissen, forró vízzel elöblített tálban kezdtem el felverni. Óriási hiba.
Jéghidegnek kell lenne a tejszínnek, a habverőnek, és a tálnak is.
Ha tutira akarsz menni, akkor 2 dl tejszínhez adj egy evőkanál mascarpone-t, ezzel még fixálod is a habot, egyéb fixáló anyagok hozzáadása nélkül.
2020. febr. 7. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Jujjjj, a hulala full műanyag izé....
Amibe kevés tejszínhab kell (csokikrém, stb.) még elmegy, de tejszínhabként Armageddon! BRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....
2020. febr. 7. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
hulalat ne, szornyu ize van, egyatalan nem tejszines. viszont nekem mindbol sikerul. esetleg vegyel habfixalit bar nekem attol meg tul kemeny :D
2020. febr. 7. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Bármelyikből, (kivéve a főzőtejszínből. Volt ilyen kérdés/ed) ha teszel hozzá egy csomag habfixet. Cukrászok is ezzel készítik. Lehet kapni, nagyjából akkora zacskó, mint a sütőpor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!