Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kapszulát kávét próbáltatok...

Kapszulát kávét próbáltatok már többször lefőzni?

Figyelt kérdés
Most csináltam egy dolce gusto cappucinot, és ahogy dobtam ki a kapszulákat,az jutott eszembe, hogy vajon mennyi anyag megy kárba😀 nektek nem jutott még eszetekbe, hogy ugyan abból a kapszulából lefőzzetek még egy adagot? Ha próbáltátok milyen lett?
2020. jan. 19. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem csak alumínium kotyogós létezik, attól, hogy most idekopiztál egyet, ami pont az, kapható többféle anyagból is, az enyém speciel rozsdamentes acél. Nem mintha kávéznék, de vendégek kedvéért beszereztem egyet, az meg vitán felül áll, hogy a kapszulás kávé horribilis mennyiségű szemetet termel és nem az a legnagyobb gond vele, ha marad benne némi "anyag".
2020. jan. 21. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna ilyen, mégis "sikerült" véghezvinnem ezt a munkahelyemen tavaly, mivel teljesen dekoncentrált voltam még reggel. Nem cseréltem ki a kapszulát a gépben és ugyanazt főztem le mégegyszer. Belekortyoltam és majdnem a tanári közepére hánytam... Így indult a napom. Senkinek sem ajánlom, hogy belekortyintson egy olyan undorító löttybe. 🤢
2020. jan. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!