Ha robotgéppel dagasztunk, akkor is kell a lisztet szitálni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 16:48
1/4 anonim válasza:
Mindig szitálom. Elég sok kellemetlen dolgot találtam már benne és a kelt tésztának kifejezetten jót tesz a szellősebb, lazább liszt.
3/4 anonim válasza:
Mindegy, mivel dagasztasz, attól még molylepke, egérfarok, kavics, egérszar stb bármikor lehet benne.
4/4 anonim válasza:
Igen. Nem annyira az eddig említett szemét kiszűrése miatt (főleg, ha megbízható helyen veszed a lisztet), hanem azért, hogy lazább, levegősebb legyen a liszt, ne tapadjanak össze a szemcséi, egyenletesebben oszoljon el a többi összetevővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!