Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vettem tegnap 2 db nagyon...

Vettem tegnap 2 db nagyon csinos mikrózható műanyag dobozt. Rá volt ragasztva egy 3-3 cm-es cédula az ára. Megpróbáltuk leszedni, de csak kaparni lehetett. Jártatok már igy?

Figyelt kérdés
Olyan csúnyán megmaradt a helye, és már más árúval is jártunk igy. Mi a fenének ragasztgatják össze?
2010. júl. 18. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
ma 11:58-nek igaza van, kicsit olyan, mintha te lennél a tárgyakért és nem azok teérted...
2010. júl. 18. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Hát sajnos van ilyen,ettől nem lett kevésbé jó.Amúgy az árat kötelezően rá kell rakni mert büntetnek érte,vagy ha nincs rajta akkor egy két "kedves vevő" is beleköthet(jogosan).
2010. júl. 18. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Értem, hogy mi a bajod. Mi is sokára jöttünk rá, hogy az ilyen makacs címkék is lejönnek egy kis sebbenzinnel vagy lakbenzinnel. De amíg erre rájöttünk, sokszor lett - vagy éppen maradt - ronda egy-egy vadonatúj használati tárgyunk. Ez nem hiszti kérdése, hanem jogos igény arra, hogy egy vadiúj háztartási eszköz szépen lassan, a használatban csúnyúljon el és ne a vásárlás napján, kicsomagoláskor.
2010. júl. 18. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Aj, máskor áztasd le. Egyébként, ott az alkohol.
2010. júl. 23. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

a hígítóval vigyázni kell, én pl. lakkbenzinnel jártam úgy, hogy a műanyagot is elkezdte oldani, szóval nem árt az óvatosság, de a sebbenzin (vagy az autóba való, ha épp nincs más kéznél!) az tuti módszer; illetve van még egy tuti tippem, ha semmi benzinféle nincs otthon, akkor sima étolaj (vagy bármilyen) biztosan van!

be kell kenceficélni a cimkét, vagy ha már kapargattátok, akkor a ragasztómaradványt bőven olajjal, és kb fél óra mulva teljesen felázik, vagyis olvad, és akkor le lehet törölni papírtörlővel, vagy pzs-vel, vagy bármivel...

2012. okt. 29. 19:45
 16/17 ie válasza:
Van két tuti megoldás! Megosztom Veletek, mert én is sokat bosszankodtam a ragasztós címkéken. Ahogy hazaérek, előveszem a hajszárítót és a forró levegővel meglazítom a címke egyik csücskét, majd óvatosan húzni kezdem, közben tovább melegítem. Nagyon szépen lehúzható és ragasztómentes lesz az adott tárgy. A másik megoldás, ha mikróba rakható a vásárolt eszköz (pohár, tálka, stb), akkor teszek bele egy kis vizet, melegítem, és utána lehúzható könnyedén a cetli.
2014. márc. 26. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Amennyiben még is maradvány van a dobozon, mert nem jött le, akkor étolajos (vagy bármilyen olaj) vattával vagy ronggyal klasszul el tudod távolítani
2018. jan. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!