Vettem tegnap 2 db nagyon csinos mikrózható műanyag dobozt. Rá volt ragasztva egy 3-3 cm-es cédula az ára. Megpróbáltuk leszedni, de csak kaparni lehetett. Jártatok már igy?
Figyelt kérdés
Olyan csúnyán megmaradt a helye, és már más árúval is jártunk igy. Mi a fenének ragasztgatják össze?2010. júl. 18. 11:25
11/17 anonim válasza:
ma 11:58-nek igaza van, kicsit olyan, mintha te lennél a tárgyakért és nem azok teérted...
12/17 anonim válasza:
Hát sajnos van ilyen,ettől nem lett kevésbé jó.Amúgy az árat kötelezően rá kell rakni mert büntetnek érte,vagy ha nincs rajta akkor egy két "kedves vevő" is beleköthet(jogosan).
13/17 anonim válasza:
Értem, hogy mi a bajod. Mi is sokára jöttünk rá, hogy az ilyen makacs címkék is lejönnek egy kis sebbenzinnel vagy lakbenzinnel. De amíg erre rájöttünk, sokszor lett - vagy éppen maradt - ronda egy-egy vadonatúj használati tárgyunk. Ez nem hiszti kérdése, hanem jogos igény arra, hogy egy vadiúj háztartási eszköz szépen lassan, a használatban csúnyúljon el és ne a vásárlás napján, kicsomagoláskor.
14/17 anonim válasza:
Aj, máskor áztasd le. Egyébként, ott az alkohol.
15/17 anonim válasza:
a hígítóval vigyázni kell, én pl. lakkbenzinnel jártam úgy, hogy a műanyagot is elkezdte oldani, szóval nem árt az óvatosság, de a sebbenzin (vagy az autóba való, ha épp nincs más kéznél!) az tuti módszer; illetve van még egy tuti tippem, ha semmi benzinféle nincs otthon, akkor sima étolaj (vagy bármilyen) biztosan van!
be kell kenceficélni a cimkét, vagy ha már kapargattátok, akkor a ragasztómaradványt bőven olajjal, és kb fél óra mulva teljesen felázik, vagyis olvad, és akkor le lehet törölni papírtörlővel, vagy pzs-vel, vagy bármivel...
16/17 ie válasza:
Van két tuti megoldás! Megosztom Veletek, mert én is sokat bosszankodtam a ragasztós címkéken. Ahogy hazaérek, előveszem a hajszárítót és a forró levegővel meglazítom a címke egyik csücskét, majd óvatosan húzni kezdem, közben tovább melegítem. Nagyon szépen lehúzható és ragasztómentes lesz az adott tárgy. A másik megoldás, ha mikróba rakható a vásárolt eszköz (pohár, tálka, stb), akkor teszek bele egy kis vizet, melegítem, és utána lehúzható könnyedén a cetli.
17/17 anonim válasza:
Amennyiben még is maradvány van a dobozon, mert nem jött le, akkor étolajos (vagy bármilyen olaj) vattával vagy ronggyal klasszul el tudod távolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!