Mit ronthattam el házi joghurt készítésnél, ha a joghurt végül túrós állagú lett?
Figyelt kérdés
Görög joghurtot próbáltam csinálni, egy részét 42 fokon hagytam, másik részét 20 fokon és a 42 fokos kissé túrós állagú lett, viszont a 20 fokos szép lett és szinte alig volt rajta savó. Korábbam csináltam már joghurtot és az nagyon savanyú volt savó lecsöpögtetése előtt, ez a 20 fokos viszont csöpögtetés előtt is ízletes volt.2019. nov. 9. 17:07
1/1 anonim válasza:
A túl magas hőmérséklet miatt túrót kezdtél csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!