Karfiolt meddig kell főzni hogy megpuhuljon? Egyszerű sós vízben.
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 16:32
1/5 anonim válasza:
A darabok nagyságától is függ, de 10-15-20 perceg. Attól is függ, hogy hogyan szereted, pépesre főzve, vagy kicsit roppanósra hagyva. Én mindig megkóstolom főzés közben.
2/5 anonim válasza:
Amíg meg nem puhul. Ezt csak onnan fogod tudni hogy az általad főzött karfioldarabok elkezdtek-e már puhulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Fedő alatt kell főzni?
2019. nov. 1. 17:07
4/5 A kérdező kommentje:
Ki akarom keverni majonézzel.
2019. nov. 1. 17:08
5/5 anonim válasza:
Én fedő alatt főzöm, de vigyázni kell rá, hogy ne fusson ki. Ha már forr rendesen, kicsire lehet venni a gázt (vagy ami van). Ha úgy is ki akar futni, picit félre billentem a fedőt.
Majonézhez nem kell túl puhára főzni, hogy ne menjen szét, és fincsi gusztusos maradjon. Krémleveshez lehet puhább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!