Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért repedezett meg a macaron...

Miért repedezett meg a macaron teteje sütés közben?

Figyelt kérdés
Elösször csináltam macaront és mindent úgy csináltam ahogy írták. Viszont nem mandula lisztet vettem hanem csak simán mandulát és azt daráltam és szitáltam le. Lehet hogy keveset pihentettem? Vagy valami más a bibi?? Aki jártas enbben az kérlek írjon! Fontos!

2019. szept. 9. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]


A válasz itt van, de igen keveset pihentetted az tuti

2019. szept. 9. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2019. szept. 10. 07:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!