Rántva is száraz lesz, ha megfőzés után sütöd meg. Én maradnék a mártásos verziónál.
Pl daráld le, csinálj rá egy jó olaszos paradicsom mártást, keverd össze egy jó minőségű olasz tésztával, sajt a tetejére, istencsászár kaja!
2019. aug. 30. 18:25
2/12 anonim válasza:
Csinálj franciasalátát, és vagdosd bele a húst. Vagy tésztasalátát.
2019. aug. 30. 18:25
3/12 anonim válasza:
Cesar saláta csirkehússal.
2019. aug. 30. 18:28
4/12 anonim válasza:
Fűszer sóval pici olajon atsutod, és tészta salit belőle.
2019. aug. 30. 18:34
5/12 anonim válasza:
tépkedd szét, keverd össze bbq szósszal, és kész is a pulled chicken. szendvicsbe nagyon fini
2019. aug. 30. 18:47
6/12 anonim válasza:
Salátákat, szószokat már írták. Ezen kívül darálva mehet rakott zöldség és, rakott tésztába. De tésztaszószt is össze tudsz dobni belőle.
Panírozva száraz lesz.
2019. aug. 30. 18:54
7/12 anonim válasza:
Csinálj belőle gyros-t. A tzatziki miatt nem lesz száraz, és még finom is, csak fűszerezd meg a húst, és kérgesítsd jó alaposan.
2019. aug. 30. 19:44
8/12 anonim válasza:
Mi eléggé csórók voltunk, ezért anyám úgy varázsolt kétfogásos menüt, hogy ledarálta a főtt húst kevés füstölt szalonnával, ízesítette mint a fasírtot és kisütötte. Reszelt hagymás krumplival, savanyúval ettük és imádtuk.
2019. aug. 30. 20:02
9/12 A kérdező kommentje:
8-as írása ötletet adott.
Ledarálom a húst .
Főtt áttört burgonya + liszt, csinálok egy keveréket és kisütöm.
De akár keverhetem 30%-os zsírtartalmú darált hússal és akkor a fasírt is kikerekedik belőle.
2019. aug. 30. 20:41
10/12 anonim válasza:
Én leönteném egy kis hagymásszaftal meg szalonnával, akkor nem lesz száraz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!