Hol lehet a lakásban 40 fok körüli hőmérséklet joghurt készítéséhez?
Figyelt kérdés
Joghurtot fogok csinálni, de nem tudom, hogy hova tegyem arra a 8 órára, amíg készen lesz. Hová lehet tenni, ahol maximum 40 fok van? Nem panelban lakunk, tudom, az előnyt jelentene.2010. júl. 13. 15:00
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem mérd meg az udvaron hogy napon hány fok van. Majdnem 40, az biztos.
2/9 anonim válasza:
bárhová, nálunk éjjel sem megy le 32 alá...
3/9 anonim válasza:
kirakod az ablakpárkányra! vagy a sütőt belövöd 40 fokra...
4/9 anonim válasza:
Ha nincs negyven fok akkor is elkészül a joghurt csak nem 8 óra alatt , én úgy szoktam megnézni , hogy jó e már , hogy megmozgatom az edényt ha már nem lötyög akkor kész van mehet a hűtőbe .
5/9 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ, te is házilag csinálod? De jó! És sikerülni fog tutira? Mert szeretnék rendszeresen gyártani joghurtot, de van valami, amivel el lehet szúrni?
2010. júl. 13. 15:13
6/9 anonim válasza:
szerintem az ablakpárkányon, ha besüt a nap, kb pont annyi lehet
7/9 anonim válasza:
Én így csinálom : 2 liter házi tejet felforralok , mikor langyosra hült ( kézmelegre ) belekeverek egy nagy pohár natúr joghurtot , műanyag edénybe öntöm és meleg helyre teszem , minél rövidebb idő alatt elkészül annál jobb , fontos hogy se túl meleg ne legyen a forralt tej , se túl hideg . Mással nem nagyon tudod elszúrni .
9/9 anonim válasza:
Szerintem a natúr joghurttal savanyú joghurtot lehet csinálni valami miatt,és később sem enyhíthető cukorral sem. Én ezért vagy édesfehér,vagy valamilyen gyümölcsjoghurtot használok,de kipróbáltam már tejföl hozzáadásával is,és jó lett.Én 4,5 l tejbe teszek 1 nagy pohár joghurtot,persze nem szoktam ennyit csinálni,csak az arányok miatt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!