Van hagymaapritasra valami jofele gep?
Figyelt kérdés
Utalom darabolgatni, kezem is hagymaszagu lesz. Lidlben lattam 2 ezerert, de nem mertem megvenni. Esetleg vett vki olyat?#hagyma #apritas
2019. aug. 15. 21:42
1/6 anonim válasza:
Bármilyen aprítógép jó lehet. Én megvenném a lidlist, miért ne?
2/6 anonim válasza:
Szilverkraccs aprítógéppel pépes állagú lesz. Nem az igazi.
3/6 anonim válasza:
Ha túl sokáig aprítja, akkor bármilyen típusúval pépes lesz...
4/6 anonim válasza:
Elektromos aprító, kéziből csak a tupperes ér valamit, de annak az áránól 5 elektromosat veszel
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Én használok elektromos, forgókéseset is, meg az 5-ös által linkel kézit is, bár ez utóbbiból egy kicsit nagyobbat.
A forgókéseset olyan alkalmazásba használom, ahol olaj is kell az ételbe. Bedobom a hagymát és öntök rá olajat. Ez valóban pépes lesz. A pörköltet jól sűríti.
A kézi mechanikus darabosra hagyja, ami akkor jól jöhet, ha az ételen jól mutatnak a kis megpirult hagymadarabok, de végül is bármelyik alkalmazásra jó. Minden leütésnél fordít egy keveset a vágóéleken, hogy nem mindig ugyanoda koppanjon rá leütéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!