Ismertek jóféle pácot karajra, tarjára?
Figyelt kérdés
Párom kívánsága karácsonyra a pácos hús.
(Húsvétkor készült karaj, mustáros-tejes pácba volt áztatva, serpenyőben kisütve.)
Na, most hasonlót szeretne, csak nem ugyanazt. :)
Valami tejfölös pác lenne a legjobb, de amiket neten találtam, azok mind sütőben sülősek, a pác kvázi szószként sül vele, mint bármilyen tejszínes húsnál.
Nincs valakinek jó receptje? :)
2017. dec. 21. 15:05
1/3 anonim válasza:
Mustáros pác jó, csak ne tejjel, hanem borsos-mustáros legyen. Tarját mindkét oldalán felsütöd, hogy megpiruljon és kéreg képződjön rajta, ami bent tartja a húslét, aztán mellé öntesz egy kis vizet és letakarod vagy 40 percre, had párolódjon. Vigyázz, hogy víz mindig legyen alatta. A végére egy jó kis omlós és zamatos husi lesz.
2/3 anonim válasza:
Ezt a 3-at bátran merem ajánlani, de ha igazán jót akarsz, akkor előző este készíted el és hagyod a pácban egész éjjel.
Serpenyőben süthető, a páccal együtt, fedő alatt, kis hőfokon, fél deci vízzel hígítva.
3/3 anonim válasza:
Tejföl, pirospaprika, só, bors, tojás, szerecsendió. Lisztbe forgatod, olajban sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!