Smoothie készítő?
Kaptunk ajándékba egy gépet, illetve párom, aki telefonban turmix meg aprítógépként emlegette (nem annyira ért hozzá :D), itthon megnéztem én is, igazából smoothie készítő (sencor).
Nem volt még ilyen gépünk, jól jönne néhány ötlet, praktika a használatához.
Például, fagyasztott gyümit lehet beledobni? A kézikönyve elég szegényes, leírja, hogy milyen sorrendben érdemes beledobni a dolgokat a jó keveréshez, ott sorolja a fagyasztottat, de van alatta egy táblázat hogy mit meddig érdemes kavarni, ott meg már csak a friss darabolt gyümit írja...
Szóval, mit lehet egy ilyen gépbe beledobi? Csak friss gyümi/zöldség, levesnek meg smoothie-nak, turmixnak, vagy megbirkózik a fagyott dolgokkal, esetleg magvakkal is?
Meg egyáltalán, milyen praktikákra, mire szoktatok használni egy ilyen gépet a mindennapokban? Szeretem a turmixot, néha biztosan fogok készíteni, de csak van valami hètköznapi haszna is.
Akár egy linknek vagy valaminek is örülnék receptekhez vagy ötletekhez, ha valaki tud ilyet. (Vicc amúgy, hogy még a gagyi 3000 ft-os szendvicssütő használati utasításában is írnak használati tippeket, egy ilyen géphez meg semmi...)
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!