Hogy marad sokáig kemény a mézeskalács?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék puha mézeskalácsot (évekig ezen gyakoroltam, h ne maradjon kemény), most viszont keményet szeretnék, ami tulképp csak "dísz", de adott esetben el is lehet rágcsálni. Ha kihagyom a receptből a szódabikarbonát, kemény marad?#kemény mézes
2019. júl. 23. 18:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem az a vastag cukormáz miatt van.
2/6 anonim válasza:
Tovább süsd, és nagyon kemény lesz.
3/6 anonim válasza:
Én egyszer kihagytam a margarint. Olyan kemény lett, mint a kő.
4/6 anonim válasza:
8-10 perc helyett süsd 15-20 percig, akkor ölni lehet vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, olyan lett, mint a beton! :-) Kihagytam a szódát és jó sokáig sütöttem!
2019. júl. 27. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!