Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy marad sokáig kemény a...

Hogy marad sokáig kemény a mézeskalács?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék puha mézeskalácsot (évekig ezen gyakoroltam, h ne maradjon kemény), most viszont keményet szeretnék, ami tulképp csak "dísz", de adott esetben el is lehet rágcsálni. Ha kihagyom a receptből a szódabikarbonát, kemény marad?

#kemény mézes
2019. júl. 23. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az a vastag cukormáz miatt van.
2019. júl. 23. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Tovább süsd, és nagyon kemény lesz.
2019. júl. 23. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Én egyszer kihagytam a margarint. Olyan kemény lett, mint a kő.
2019. júl. 23. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
8-10 perc helyett süsd 15-20 percig, akkor ölni lehet vele.
2019. júl. 23. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ki a napra hadd szikkadjon
2019. júl. 24. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, olyan lett, mint a beton! :-) Kihagytam a szódát és jó sokáig sütöttem!
2019. júl. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!