Mit ettek és ittak az emberek, amikor nem volt hamburger és cocacola?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 17:08
2/18 anonim válasza:
Üdìtők rostos meg szűrt levek szörpök voltak , fasírtos bécsis szalámis zsemle buci is létezett .
3/18 anonim válasza:
Nagyjából amit most is, normális ételeket. hambi és a cola csak egy alternatíva sietőseknek, nem arra találták ki ,hogy azon élj.
4/18 anonim válasza:
Hát én most eszik ilyesmit napi szinten
De egy sonkás sajtos szendvics ubival almalével bármikor jöhet
5/18 anonim válasza:
Én még életemben nem ettem hamburgert és nem ittam cocacolát, pedig elmúltam 40. És még élek, nem haltam éhen-szomjan.
6/18 anonim válasza:
Soha nem eszem hamburgert, nem szeretem. Szerintem az emberek nagy része ritkán eszik.
Coca cola már kisgyerekkoromban is volt. Szüleim gyerekkorában másfajta üdítők voltak. Ma se mindenki a kólát szeteti.
7/18 anonim válasza:
Fasírtos zsemle paprikával, hagymával, vagy amit akarsz, mellé pedig Márka üdítő, vagy épp Traubisoda. Már ha azt kérdezed, mi az, ami leginkább hasonlít erre a kombinációra.
8/18 anonim válasza:
Akkor még sokkal finomabb ételeket ettünk.
Virslit, debreceni párost, hurkát-kolbászt, lacipecsenyét, rántott húsos,fasírtos, tojásos, szalámis, sonkás zsemlét.
Cola helyett szörpöt ittunk szódával.
10/18 Alain Delon válasza:
Képzeld el, én most sem eszem és iszom ezeket. Ugyanakkor minden mást igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!