2/11 anonim válasza:
Mindenbe. Új vagy még Magyarországon?
3/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármibe, levesekbe, babos, magyaros ételekbe, stb. Csak arra kell figyelni, nehogy elsózd vele az ételt, pl egy kész levest könnyű elsózni vele, mert annyit kell belőle egy tányér levesbe rakni, hogy csípős legyen, amitől az már bőven túl sós lesz. De főzés során is érdemes ezzel számolni, és csak az erős pista után sózni az ételt, vagy természetesen lehet valami más rendes csípős paprika készítményt használni, ami tényleg csíp is, nyilván a ház készítésű a legjobb.
4/11 anonim válasza:
Akár a mákos tésztára is. Egyén válogatja.
5/11 anonim válasza:
Tényleg bármibe. Én már spagettibe is tettem.
6/11 anonim válasza:
tömlős saat, leves, húsok bekenése, pörkölt, melegszendvics és tömlős sajt
7/11 anonim válasza:
En egyszer tejbegrizbe raktam. Finom volt.
8/11 anonim válasza:
én nem csak hogy tejbegrizbe, én magát a grízt erős pistában főztem meg
9/11 anonim válasza:
Ízlés függvényében bármibe :) arra viszont tényleg figyelj, hogy elég nagy a sótartalma és ha már hozzászoktál a csípős ízekhez, akkor a só jobban fog benne dominálni. Erős pista helyett egyébként használj természetes paprikaörleményt az sokkal jobb.
10/11 anonim válasza:
Abba teszed amibe akarod. Ha akarod akár még a wc-papírra is. Valószínű nem lesz kellemes de ha neked az a jó akkor csak tessék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!