Ti 1-tol 10-ig terjedo skalan mennyire szeretitek a kakaos csigat?
Figyelt kérdés
En 10!2019. jún. 24. 13:22
1/15 anonim válasza:
Régebben 10.
De már nem nagyon találok olyat, amit tényleg ízlik. Régebben jobb volt.
2/15 anonim válasza:
0. Ha csak az van a pékségben, akkor inkább nem veszek semmit.
3/15 anonim válasza:
6
Gyakran száraz, és kevés benne a kakaó. De amúgy sem szoktam ezt választani a pékségben, inkább valami sósat.
4/15 anonim válasza:
10/3,6
Nem jó, de nem is tragikus.
5/15 anonim válasza:
Ritkán eszem de az igazán jó kakaós csiga porcukorral megszórva azért egy 7/10 ha mindenféle kaját beleveszek amit ehetnék.
6/15 anonim válasza:
5/10, én is nagyon szeretem ami igazán jó kakaós de a legtöbb tényleg száraz sajnos
7/15 anonim válasza:
Csak 1 bizonyos fajtát vagyok hajlandó megenni, az is csak 5-ös nálam
8/15 anonim válasza:
Úristen, kakaós csiga. Az az életem értelme. A pékségeseket viszont nem szeretem annyira, inkább maradok a szupermarketeseknél, vagy sütök magamnak olyat, amiből folyik a kakaó. Kakaós csigát akarok enni.
10/15 anonim válasza:
0. Nem azért mert nem ízlik. Egyszerűen nem szeretem az édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!