Feher cukor, vagy edesitoszer? Melyik a jobb? Melyik hasznalod, s miert?
A fehér cukor kategóriákkal jobb, az édesítöszer nem természetes szer, kizárólag cukorbetegeknek van valami értelme használni, ha szükségeét érzik.
De a fehér (meg nem fehér) cukrot is csak igen kis mennyiségben fogyasztok, mert a sok ebböl sem tesz jót senkinek. Csak a legtöbben annyira megszokták az agyonédesített ízeket, hogy nehezen tudnak átállni a normál ízesítésre.
Cukor. Régebben erőszakkal próbáltak édesítőre átszoktatni, aminek annyi lett az eredménye, hogy állandóan hasogatott a fejem, és szédültem. Ezért nem iszom már üdítőt sem többek között, mióta elkezdték édesítőzni.
Nem tudom melyik agyabeteg találta ki, hogy a cukor maga a sátán, de még a mentőben is ütném. Ésszel kell használni, és nem lesz gond.
Látom itt sokan vakvágányon vannak!
Ne keverjük az aszpartámot, aceszulfátot, szorbitot (mesterséges édesítőszereket) a STEVIAVAL, nyírfacukorral.
Vagy akár az eritrittel.
Már régesrég nem csak előbbiek léteznek a cukor kiváltására, és az egy téveszme, hogy azokat cukorbeteg fogyassza. Kb. a múltszázadban volt az.
Ma egy tudatos, 21. századi szénhidrátanyagcsere betegségben szenvedő és/vagy életmódot váltó személy a fehércukor helyett a második felsorolásban szereplőeket fogyassza!
Amiket mellesleg minden normális egészségre törekvő ember IS fogyaszthat, mert sokkal jobban jár. A fehércukor sajnos méreg!
Maximum fűszerhez hasonlatos módon kellenne alkalmaznia az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!